Eline's blog
Eline Vulsma over kunst, (moes)tuinieren en koken
Nieuwe koers blog
Categories: Geen categorie

Eline’s kunstblog slaat een nieuwe weg in. Voortaan krijgt deze blog een meer persoonlijk karakter. Enerzijds wordt het meer letterlijk Eline’s kunstblog omdat het merendeels over mijn eigen kunstwerken zal gaan. Anderzijds vind ik het ook leuk om over andere onderwerpen te schrijven, zoals koken en (moes)tuinieren. Anders gezegd: Eline’s levens-kunstblog.

Daarmee komt een einde aan bijna 10 jaar artikelen over allerhande exposities, kunstbeurzen en musea.

Ik heb in die tien jaar met veel plezier geschreven over kunst, exposities, musea en andere zaken die met kunst te maken hebben. Een paar jaar geleden kwam daar nog de categorie ‘Nieuws en persberichten’ bij, naar aanleiding van de vele verzoeken om publicatie die ik ontving.

Mijn dank aan alle inzenders van nieuwtjes en persberichten en uitnodigingen voor exposities. U mag ze gerust blijven sturen, ik zal vast nog wel eens een expositie of beurs bezoeken. Ik zal er alleen niet (of weinig) meer over publiceren op deze site.

Alle oude en nieuwe lezers zijn natuurlijk van harte welkom op Eline’s kunstblog ‘nieuwe stijl’.

Tags:

Comments are closed.