Eline's blog
Eline Vulsma over kunst, (moes)tuinieren en koken
Over Eline’s blog

Welkom op mijn weblog! Mijn naam is Eline Vulsma. Ik ben kunstschilder en communicatieadviseur. Mijn schilderijen en zeefdrukken vindt u op www.elinevulsma.nl en op Etsy.com ( ArtbyElineV )

Nieuwe koers

Eline’s blog (voorheen Eline’s kunstblog) slaat een nieuwe weg in. Voortaan krijgt deze blog een meer persoonlijk karakter. Enerzijds wordt het meer letterlijk Eline’s kunstblog omdat het merendeels over mijn eigen kunstwerken zal gaan. Anderzijds vind ik het ook leuk om over andere onderwerpen te schrijven, zoals koken en (moes)tuinieren.

Daarmee komt een einde aan bijna 10 jaar artikelen over allerhande exposities, kunstbeurzen en musea.

Ik heb in die tien jaar met veel plezier geschreven over kunst, exposities, musea en andere zaken die met kunst te maken hebben. Een paar jaar geleden kwam daar nog de categorie ‘Nieuws en persberichten’ bij, naar aanleiding van de vele verzoeken om publicatie die ik ontving.

Mijn dank aan alle inzenders van nieuwtjes en persberichten en uitnodigingen voor exposities. U mag ze gerust blijven sturen, ik zal vast nog wel eens een expositie of beurs bezoeken. Ik zal er alleen niet (of weinig) meer over publiceren op deze site.

Alle oude en nieuwe lezers zijn natuurlijk van harte welkom op Eline’s kunstblog ‘nieuwe stijl’.

Opmerkingen, tips etc. zijn altijd welkom. U kunt op twee manieren reageren:

– een reactie plaatsen onder de weblog stukjes.

Uw reactie wordt pas na controle geplaatst. Dit is om de vele spam en reclame tegen te houden. Uw reactie wordt na goedkeuring ongewijzigd geplaatst. Aangezien de lading spam te groot werd, heb ik moeten besluiten om na een bepaalde periode (30 dagen na publicatie), de reactie mogelijkheid automatisch te laten blokkeren. Mocht u toch nog willen reageren, kunt u ook een mail sturen via mijn website.

– via mijn website www.elinevulsma.nl een mail sturen.

Dank u wel voor uw bezoek!